Как да поръчам?


Поръчки и доставки

Сайтът  www.lcn-bulgaria.com е интернет каталог, предоставящ информация за продуктите, предлагани от фирмата „Козметик Таневи” ЕООД, ЕИК: BG200937313. Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен 5800, ж.к. „Сторгозия”-ШПК-2. Данните за фирмата оператор са публични и достъпни в търговския регистър.

 

Условия за поръчка и доставка:

ПОРЪЧКИТЕ СЕ ПРИЕМАТ САМО, НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ:
0878 766 737, 0878 340 236

 

 

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКАТА:

При поръчка на стойност над 120.00 лв. на продукти на марките LCN доставката е за сметка на фирмата.
При поръчка на стойност над 190 лв за кола маска, козметични консумативи и инструменти - доставката е за сметка на фирмата.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА:

Пратките се доставят с куриерска служба SPEEDY.
• Поръчките, приети преди 14:00 часаслед обяд се изпълняват в рамките на 1 работен ден*
• Поръчките, приети след 14:00 часа след обяд се изпълняват в рамките на 2 работни дни* *
• Моля, отбележете си, че доставките ще се влияят от официалните празнични дни.

ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА:

За да ви бъдем максимално полезни, моля, при получаване следвайте следните правила:
• Никога не подписвайте товарителницата на куриерската фирма, преди да сте проверили целостта на пратката и нейното съдържание.
• Ако пратката е повредена при транспортирането, изискайте да Ви съставят протокол за повредата или не приемайте пратката и ни се обадете незабавно.
• При получаване на пратката проверете добре за всички стоки и сравнете с описа.
• Цените в този каталог са в български левове с ДДС и са за професионалисти. Фирмата си запазва правото да променя цените без предупреждение!

Техническа консултация

Винаги и без колебание можете да разчитате на нас за съвет или консултация за всеки продукт и неговото приложение.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Фирма „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД е регистрирано в Комисията за защита на личните данни като Администратор на лични данни. 

- Предоставяйки лични или други данни, Потребителят/клиентът се съгласява, че те могат да бъдат използвани от „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД за следните цели – организиране на поръчки, анализ на тяхното потребителско поведение (профили), статистически цели за подобряване на платформата, изпращане на информационни съобщения, с цел подобряване и индивидуализиране на услугата, събития, други продукти и услуги, които могат да са от интерес за Вас.

-Предоставяйки свои данни на „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД потребителят/клиентът дава изричното си съгласие с него да се свързва „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД или трети лица, които могат да бъдат куриери, партньори на „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД, държавни или общински дружества, когато това е предвидено от конкретното законодателство.

- С предоставянето на свои лични данни на „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД Потребителят/клиентът дава изричното си съгласие те да бъдат включени в базата данни „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД , и дава изричното си и еднозначно съгласие тези данни да бъдат съхранявани, използвани и обработвани.
- „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия за ползване, „КОЗМЕТИК ТАНЕВИ“ ЕООД може да използва личните данни на Потребителя/клиента единствено и само за предвидените цели. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни нормативни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави, както и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни относно свободното движение на такива данни.

Защо съхраняваме информация за Вас?

- За да обработим Вашата поръчка

- За да обезпечим най-доброто обслужване към Вас

Каква информация съхраняваме за Вас?

Информацията, която съхраняваме за Вас е Вашето 
име, адрес, телефон, фирмени данни. 

Право на промени

„Козметик  Таневи” ЕООД запазва правото на промени, без предупреждение, по всяко време, на цените или друга информация, свързана с продуктите в търговската част на този сайт.